Back to All Events

AROMATERAPIJA - celoten modul


  • VSŠKV Ulica Carla Benza 1 1000 Ljubljana Slovenija (map)
botanična.jpeg

So vas dišeče rastline povabile v svoj svet? :)

Bi radi spoznali eterična olja z različnih aspektov in jih suvereno uporabljali v vsakodnevnem življenju ali na svoji poklicni poti? Naloga ni majhna, je pa izvedljiva! In zelo prijetna. Potrebno je poznati specifike eteričnih olj, metode pridobivanja in aplikacije, botaniko, kemijske lastnosti, nosilne materiale, delovanje na telesne organe, na um in čustva, znati vključevati eterična olja v kozmetiko, higieno, masažo in podobno.

Za vas smo v Šoli Aromaterapije oblikovali prvo celostno izobraževanje o aromaterapiji, v katerem smo združili različna tematska enodnevna izobraževanja. Vsako od njih je zaključena celota in se ga lahko udeležite tudi samostojno. Vendar je priporočljivo in zaželjeno, da se udeležite celotnega modula Aromaterapija. Izhajajoč iz dolgoletnih pedagoških izkušenj in mnogih generacij tečajnikov, smo namreč posamezne tematike sestavili v premišljeno in smiselno celoto, ki vam bo odprla nov pogled na dišeče rastline.

AROMATERAPIJA - celoten modul - obsega:

Uvod v aromaterapijo z dr. Kreftom - 5. januar 2018

Holistična aromaterapija - 6. januar 2018

Portreti eteričnih olj - 14. januar 2018

Uvod v klinično aromaterapijo - 28. januar 2018

Formulacija aromaterapevtskih pripravkov - 11. februar 2018

Hidrolati - 24. februar 2018

Aromaterapija za psiho in čustva - 24. marec 2018

Prednost obiskovanja celotnega modula:

V primerjavi z obiskovanjem posameznih enodnevnih izobraževanj, ste v tem primeru  upravičeni do uveljavljanja 20% popusta pri plačilu kotizacije. Na koncu izobraževanja prejmete tudi  Potrdilo o opravljenem izobraževanju, na katerem je navedeno osvojeno znanje, tematike, mentorji ter število opravljenih ur. Takšno potrdilo vam bo vsekakor koristilo na vaši poklicni poti. 

Kaj vključuje izobraževanje?

- 7 tematskih izobraževanj, razdeljenih v 7 dni

- 50 šolskih ur

- kakovostne skripte

- individualizirane pripravke iz vrhunskih sestavin

- konzultacije po elektronski pošti. 

- delo v majhni skupini (4 do 8 udeležencev)

Zakaj obiskovati celoten modul?

Dobili boste dobro teoretsko podlago, ki temelji na sodobnih znanstvenih raziskavah, kot tudi obilico izkustvenega in praktičnega dela, saj bo veliko časa namenjenega praksi: pripravi izdelkov za različne namene ter olfaktornim vajam.

Komu je izobraževanje namenjeno?  

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite eterična olja uporabljati varno in učinkovito v svojem vsakdanu in s svojimi bližnjimi. Kot tudi tistim, ki jih želite vključiti v svoje profesionalno delo na področju masaže, delovne terapije, zdravstvene nege, psihoterapije, velnesa, kozmetike in podobno. 

Ali prejmem aromaterapevtski certifikat?

V Sloveniji področje aromaterapije še ni dovolj zrelo, da bi obstajali veljavni certifikati, ki bi bili priznani na državnem nivoju. V pripravi je NPK Aromamaser, vendar ga še ni na obzorju. Da bi lažje premostili to vrzel, vam v Šoli Aromaterapije po opravljenem izobraževanju izdamo Potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Cena in način plačila: Kotizacija z vključenim 20% popustom je 430 € (DDV je vključen). Možno je plačilo v dveh obrokih. 

Informacije: info@sola-aromaterapije.si in 040 641 712.

Later Event: January 5
Uvod v aromaterapijo