Back to All Events

Dišeča čarovnija - aromaterapija za osnovnošolce


  • Waldorfska šola 12 Streliška ulica Ljubljana, Ljubljana, 1000 Slovenia (map)
Pazi!park_igrace-malo-drugace#6_014.jpg

KDAJ: Vsako sredo od decembra 2018 do junija 2019
KJE: Waldorfska šola, Ljubljana

V Šoli Aromaterapije smo se odločili, da bomo letos svoje sile usmerili v učenje otrok različnih starosti o dišečih rastlinah, aromaterapiji, zeliščarstvu, naravni kozmetiki, parfumeristiki, ekologiji in lokalni oskrbi. Kajti na njih svet stoji, saj veste! ;) Naše pedagoško delo bomo prilagodili vašim škratkom in vilam, ga zapakirali v zanimive zgodbe in naredili čim bolj praktičnega in privlačnega za otroke. 

Pazi!park_igrace-malo-drugace#6_002.jpg

DIŠEČA ČAROVNIJA

Aromaterapevtski krožek za otroke od 4. do 9. leta osnovne šole.

Vsako sredo od 16.00 do 17.00 na Waldorfski šoli v Ljubljani.

Vaše otroke bomo naučili uporabljati hladno stisnjena olja, eterična olja, čebelji vosek in druge 100% naravne snovi, iz katerih je narejena kakovostna kozmetika. Kot prvo: svoj nos bodo vrhunsko natrenirali! Izvedeli pa bodo tudi, v čem sta si parfum in masažno olje podobna, kako izdelaš mazilo za ustnice, kako stopiš čebelji vosek in ali lahko kakavovo maslo kar poješ. Kako diši kombinacija vanilije in mandarine in zakaj parfum ni le za punce. Pa kako narediš razpršilo proti ušem, repelent, šumeče kroglice za kopanje. Superkul kremco za prijatelje in zase, iz česa je narejen čudežni oljček, ki pomaga pri piflanju in kaj je treba vdihniti, da nisi živčen pred testom. Pa kako si svojo sobo okrasiš z lepim vonjem, kako izdelaš dišeče ljubezensko pismo in ostale zanimive zadevice. V toplejših mesecih se bomo podali tudi na grajski grič in se o dišečih rastlinah učili kar tam, kjer so doma.

Mentorica: Ana Ličina, certificirana aromaterapevtka. Poleg tega pa tudi mati dveh otrok (9 in 13 let), izkušena pravljičarka (Za dva groša fantazije) ter voditeljica številnih aromaterapevtskih izobraževanj za otroke (Lunin festival, Družinski center Mala ulica, Waldorfska OŠ, Lila šola, Gimnazija Celje, Društvo Pazi!park).

Prispevek: 40,00 € / mesečno

V ceno je vključeno:

  • celoletni olfaktorni trening

  • dva izdelka na mesec! :-)

  • ekološke sestavine in embalaža

  • mentorstvo

Informacije: info@sola-aromaterapije.si ali 040 641 712.

Fotografije: Luka Vidic/PAZI!PARK