Back to All Events

Dišeča čarovnija 2019/2020 - aromaterapija za osnovnošolce


  • Waldorfska šola 12 Streliška ulica Ljubljana, Ljubljana, 1000 Slovenia (map)
Pazi!park_igrace-malo-drugace#6_014.jpg

KDAJ: Vsak torek od 14.30 do 15.30 od začetka oktobra 2019 do konca maja 2020
KJE: Waldorfska šola, Ljubljana

V Šoli Aromaterapije bomo tudi letos svoje sile usmerili v učenje otrok o dišečih rastlinah, aromaterapiji, zeliščarstvu, naravni kozmetiki, parfumeristiki, ekologiji in lokalni oskrbi. Kajti na njih svet stoji, saj veste! ;) Naše pedagoško delo bomo prilagodili vašim škratkom in vilam, ga zapakirali v zanimive zgodbe in naredili čim bolj praktičnega in privlačnega za otroke. 

Pazi!park_igrace-malo-drugace#6_002.jpg

DIŠEČA ČAROVNIJA

Aromaterapevtski krožek za otroke 4. + 5. + 6. razreda osnovne šole.

Vsak torek od 14.30 do 15.30 na Waldorfski šoli v Ljubljani.

Vaše otroke bomo naučili uporabljati hladno stisnjena olja, eterična olja, čebelji vosek in druge 100% naravne snovi, iz katerih je narejena kakovostna kozmetika. Svoj nos bodo vrhunsko natrenirali! Izvedeli pa bodo tudi, v čem sta si parfum in masažno olje podobna, kako izdelaš mazilo za ustnice, kako stopiš čebelji vosek in ali lahko kakavovo maslo kar poješ. Kako diši kombinacija vanilije in mandarine in zakaj parfum ni le za punce. Pa kako narediš razpršilo proti ušem, repelent, šumeče kroglice za kopanje. Superkul kremco za prijatelje in zase, iz česa je narejen čudežni oljček, ki pomaga pri piflanju in kaj je treba vdihniti, da nisi živčen. Kaj je treba narediti staršem, da se manj sekirajo. ;) Pa kako si svojo sobo okrasiš z lepim vonjem, kako izdelaš dišeče ljubezensko pismo in ostale zanimive zadevice. V toplejših mesecih se bomo podali tudi na grajski grič in se o dišečih rastlinah učili kar tam, kjer so doma.

Mentorica: Ana Ličina, certificirana aromaterapevtka. Poleg tega pa tudi mati dveh otrok (9 in 13 let), izkušena pravljičarka (Za dva groša fantazije) ter voditeljica številnih aromaterapevtskih izobraževanj za otroke (Lunin festival, Družinski center Mala ulica, Waldorfska OŠ, Lila šola, Gimnazija Celje, Društvo Pazi!park).

Prispevek: 50,00 € / mesečno

Ob plačilu vsaj treh mesecev hkrati ste upravičeni do popusta.

V ceno je vključeno:

  • celoletni olfaktorni trening

  • vsak teden nov izdelek! :-)

  • vrhunske ekološke sestavine in steklena embalaža

  • zvezek z preizkušenimi recepturami

  • mentorstvo

Informacije: info@sola-aromaterapije.si ali 040 641 712.

Vsak torek v oktobru bodo v navedenem terminu potekale brezplačne predstavitve.

Vabljeni tudi otroci iz drugih osnovnih šol!

Fotografije: Luka Vidic/PAZI!PARK