Filtering by: AROMATERAPIJA
Dišeča čarovnija  2019/2020 - aromaterapija za osnovnošolce
Oct
1
to May 26

Dišeča čarovnija 2019/2020 - aromaterapija za osnovnošolce

V Šoli Aromaterapije je napočil čas za sistematično urjenje mladih radovednih noskov! Ne zamudite edinstvene priložnosti za vpis v prvi aromaterapevtski krožek v Sloveniji, ki poteka vsak torek na Waldorfski šoli v Ljubljani. Vabljeni šolarji Waldorfske ter tudi ostalih osnovnih šol. Po nekaj mesecih “olfaktornih treningov” bodo vaši škrati in vile še v spanju natančno vedeli, kako dišijo smreka, bazilika, poprova meta, limeta ali vaš objem. :-)

View Event →
AROMA ATELJE - tematske delavnice za dišeči vsakdan
Nov
14
to May 14

AROMA ATELJE - tematske delavnice za dišeči vsakdan

Aroma Atelje se vrača! Celoletni ciklus delavnic krajšega formata. Za vse, ki bi se radi naučili izdelovati kakovostne aromaterapevtske pripravke za bolj dišeč vsakdan. Posvetili se bomo zdravju otrok, negovanju ženskosti, stresu na delovnem mestu, dotikom in masaži, čiščenju doma, dišečim obdarovanjem ter sončnim žarkom. 

View Event →

Dišeče čarovniške počitnice na Krasu
Jul
4
to Jul 7

Dišeče čarovniške počitnice na Krasu

Nadvse praktično je, če kdo v družini obvlada rožce, kajne? Pa magari. če ta oseba šteje deset let! Vabljeni na prve Dišeče čarovniške počitnice na Krasu, namenjene otrokom v starosti od osem do dvanajst let. Vaš nadebudni čarovniški vajenec se bo vrnil domov s polno malho dišečih pripravkov in novega znanja. Pohitite s prijavo, kajti v letošnji ediciji je prostora le še za pet otrok in tudi prispevek je za prvič simboličen.

View Event →
Dišeča čarovnija - aromaterapija za osnovnošolce
Oct
17
to Jun 19

Dišeča čarovnija - aromaterapija za osnovnošolce

V Šoli Aromaterapije je napočil čas za sistematično urjenje mladih radovednih noskov! Ne zamudite edinstvene priložnosti za vpis v prvi aromaterapevtski krožek v Sloveniji, ki poteka vsako sredo na Waldorfski šoli v Ljubljani. Vabljeni šolarji Waldorfske ter tudi ostalih osnovnih šol. Po nekaj mesecih “olfaktornih treningov” bodo vaši škrati in vile še v spanju natančno vedeli, kako dišijo smreka, bazilika, poprova meta, limeta ali vaš objem. :-)

View Event →
Dišeči laboratorij za otroke in mladostnike na Dan Zemlje
Apr
22
10:00 AM10:00

Dišeči laboratorij za otroke in mladostnike na Dan Zemlje

Dan Zemlje 2018 bomo v Šoli Aromaterapije posvetili učenju otrok. Vaše otroke bomo udomačili v dišečem svetu rastlin in jih naučili izdelovati 100 % naravno kozmetiko. Če imate doma princeske in prince, ki svoj Nos vtaknejo vsepovsod in ki morajo preizkusiti vsako kremo in parfum, potem zdaj veste, da bo 22. aprila še nekaj takšnih na kupu! ;)

View Event →