Filtering by: KOZMETIKA

Emulzije s Tončko Mavrič
Apr
10
to May 22

Emulzije s Tončko Mavrič

V Šolo Aromaterapije prihaja nekaj posebnega: ciklus izobraževanj o emulzijah s Tončko Mavrič, formulatorko naravne kozmetike, poznavalko naravnih sestavin in avtorico spletne strani Moja domača kozmetika. Pa naj še kdo reče, “da se olje in voda ne mešata”… :) Vabljeni!

View Event →
Specialna Darila
Dec
8
to Dec 9

Specialna Darila

Ste že postavili smrečico? Bliža se čas novoletnih obdarovanj. V trgovinah in na cestah bo gneča in izbira primernega darila utegne prerasti v doktorsko dizertacijo. Kaj pa, če letos povsem zamenjate taktiko obdarovanja? In si namesto šopinga privoščite nekaj ur dišeče sobe v Šoli Aromaterapije, mirne glasbe, piškotov in čaja ter novih znanj? Naučili vas bomo izdelati nekaj preprostih “darilnih bestsellerjev”: vazelin, kremico, parfum, masažno olje in nego za brkate možate izbrance.

View Event →
Oleoterapija z deviškimi maščobami
Jun
16
10:00 AM10:00

Oleoterapija z deviškimi maščobami

Hladno stisnjene maščobe so eden izmed draguljev naravne kozmetike ter pomemben korak k doseganju splošnega dobrega počutja. Večino izmed njih lahko uporabljamo kot dodatek prehrani ter obenem kot vrhunsko kozmetično sredstvo. Krasno, kajne? Naučite se jih pravilno izbrati, uporabljati in shranjevati. In naj vaše življenje postane gladko podmazano kot švicarska ura. :)

View Event →
Žajfnica
Mar
2
5:00 PM17:00

Žajfnica

Na delavnici bomo lastnoročno izdelali naravno milo in povedali kaj več o sestavinah, ki jih potrebujemo. Vsak udeleženec si bo sam pripravil svoj izdelek in ga odnesel domov. Namen delavnice je, da udeležence pripravimo na samostojno eksperimentiranje ter ustvarjanje vrhunskih izdelkov.

View Event →