sivka.jpeg

Navdih za nekaj svežega.

V Šoli aromaterapije organiziramo različne delavnice za podjetja, ki bodo zaposlenim približale uporabo eteričnih olj, hkrati poskrbele za nižjo raven stresa in višjo raven znanja o zdravilnih rastlinah in naravni kozmetiki. Temo delavnic lahko prilagodimo vašim željam.

 
team.jpeg

Senzorični teambuilding

Si želite, da bi se vaši zaposleni počutili dobro v svojem kolektivu? Ko se imajo kolegi priložnost spoznati tudi preko vonjalnih preferenc in skupaj raziskovati, kaj komu diši, se povežejo na nov in zelo oseben način.

 
 
antistres.jpeg

Protistresna terapija

Za vaše podjetje pripravimo celovito delavnico sproščanja s pomočjo naravnih dišečih snovi ter vas podučimo o osnovah eteričnih olj za sprostitev in koncentracijo.

 
 
darile.jpeg

Izdelava poslovnih daril

Zakaj ne bi tokrat poslovnih daril izdelali kar sami? Naučili vas bomo izdelave mila, dišečih masažnih ploščic ali izdelkov po vaših željah.

 
 
logotip.jpeg

Dišeči logotip

Naravne dišave so lahko čudovit dodatek k prepoznavnosti vašega podjetja. Izdelali bomo dišavo prav za vas, ki jo boste lahko uporabili za odišavljanje tiskovin in izdelkov, v svojih poslovnih prostorih, prodajalni, lokalu ali salonu.

 
 

Vas zanima več? Stopite v stik z nami in skupaj bomo oblikovali najbolj primerno vsebino za vaše podjetje.